Változás

Változás!
Gyülekezetünk alkalmai a kormány döntésének eleget téve* az alábbiakban módosulnak 2020 március 15-től kezdődően:
1. Arra kérünk mindenkit, hogy az alkalmakra csak a lelkipásztor testvér és az erre külön megszólított szolgáló és technikus testvérek jöjjenek el személyesen, amíg a korlátozást nem oldják fel.

2. Kérünk mindenkit, hogy lehetőleg online közvetítésen keresztül kövesse az istentiszteletet, vasárnap délelőtt 9:30 perctől!
A közvetítés elérhető a www.kiskoros.baptist.hu honlapon keresztül vagy a youtube.com oldalon a Kiskőrösi Baptista Gyülekezet csatornáján. Azokat a testvéreket, akik ennek ellenére valamilyen okból személyesen is megjelennek az alkalmon, nem kell hazamenniük, hanem a rendeletnek megfelelően a korlátozás erejéig, legfeljebb 100 főig, egymástól megfelelő távolságban helyet foglalva, a személyes kontaktust mellőzve vehetnek részt az istentiszteleten.

3. A délelőtti bibliaköri foglalkozások elmaradnak és a délutáni alkalmak a korlátozás ideje alatt nem lesznek megtartva.

Kérjük a testvérek segítségét abban, hogy ez az információ minél többekhez eljuthasson!
Kérjük a testvérek szíves megértését és türelmét erre a remélhetőleg rövid időre szóló korlátozásra! A korlátozás feloldásának idejéről az imaház melletti hirdetőtáblákon és online felületeken is tájékoztatni fogjuk a testvéreket, amint ez aktuálissá válik.
Bátorítjuk a testvéreket, hogy használjuk ezt az időszakot az Úrral való személyes közösségünk erősítésére. Otthoni csendességünkben imádkozzunk az Úr vezetéséért és tőle való bölcsességért a jelenlegi helyzetben!
A Kiskőrösi Baptista Gyülekezet vezetősége
2020.03.13.
*A kormány a koronavírus egészségügyi kockázata miatt nem engedélyezi a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását a korlátozás ideje alatt.

CsatolmányMéret
202003 KKBGY változás Honlapra és FB-ra.pdf353.26 kB