Minden hír

Ünnepi alkalmaink Nagypéntek - Húsvét

Ünnepi alkalmaink

Nagypénteken csak délután tartunk összejövetelt 5 órától. Húsvét vasárnapján 9 órától közös imaáhitattal kezdünk (közben bibliakör), majd 10 órától istentisztelet, délután pedig 5 órakor kezdődik az ünnepi alkalom. Húsvét hétfőn csak délelőtt 10 órától van összejövetel.

Ökumenikus imahét 2017

2017 Imahét program

Az idei ökumenikus imahéten is az alkalmak hétköznap 18 órától kezdődnek. Az ökumenikus ifjúsági 15-én 19 órakor lesz a Baptista imaházban, a záró alkalom pedig 22-én 17 órakor a katolikus templomban. Ekkor a baptista imaházban nem lesz külön alkalom.

Ünnepi alkalmaink 2016 év végén

Ünnepi alkalmak 2016

Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Karácsonyi, Óévi és Újévi Ünnepi alkalmainkra. Karácsony első napja a gyermekek szívéhez van közel a csillagszóró gyújtásés ajándékvárás miatt, Újév délutánján pedig úrvacsorai alkalmat is tartunk.

Ifiterem felújítás

Az ifjúság és a kisifi kezdeményezésére és szervezésével megújult a gyülekezet ifjúsági terme, ami már régóta otthont ad a mindenkori fiataloknak. Építőtáborral, sok-sok önkéntes munkával, szakemberek segítségével és a gyülekezet támogatásával egy igazán modern, klimatizált, a legújabb technikával felszerelt közösségi tér jött létre, aminek mindannyian nagyon örülünk!!!

Búcsúm Kiskőröstől - Boros Dávid

Boros Dávid portré

Talán a legnehezebb cikk, melyet a Kedves Olvasókhoz most írnom kell. No nem azért, mintha valami baj történt volna – sőt mindig örömteli az, amikor Isten vezet bennünket, és azt üzeni, hogy valahol terve van velünk, számít ránk. De ez a valahol most innen messze van, így búcsúznunk kell, az pedig nehéz.

Cipősdoboz jótékonysági akció Kiskőrösön

Cipősdoboz 2015

Köszönjük mindenkinek azt a sok felajánlást és gondosan elkészített cipősdoboznyi ajándékot, amit eljuttatott hozzánk, hogy sok rászoruló gyermeknek és szülőnek közösen szerezhessünk ezzel örömet. Hamarosan facebook oldalunkon beszámolunk az átadásról is. Ha valaki még nem tudta volna eddig átadni cipősdobozát, azt a Sorsok Házában ezután is megteheti, a Rákóczi út 12. szám alatt, 8 órától 15:30-ig (hétvégén 8-12 óráig).

Itt jelentkezhetsz a konferenciára!!!

Jelentkezz :)

Jelentkezés:
http://kiskoros.baptist.hu/jelentkezés-az-ifjúsági-konferenciára

Külön megjelölheted, hogy részt kívánsz-e venni a pénteki éjszakai fürdőzésben, illetve a szombati véradásban!
Mindenképpen hozz fürdőruhát, nem árthat :)

Vallások közötti párbeszéd - egyházi esték

Kiskőrös Város Önkormányzata a városközpont rehabilitációs projekt mellé népszerűsítő mini projekteket írt ki. A Vallások közötti párbeszéd - egyházi esték altémájú program megvalósítására benyújtott: "Együtt a közös célokért" című pályázatunkat 638.153 Ft összegű támogatásban részesítetta a Kiskőrösért Keresztyén Közhasznú Egyesületet.

Ne felejts el rendelkezni róla! 1+1%

1%

Diákok is rendelkezhetnek 1%-ukról! Még akkor is van értelme, ha nincs jövedelmük, de nagykorúak - de igaz ez a felnőttek esetében is, ha pl. minimálbérük van, nyugdíjasok, GYES-en lévők: a Baptista Egyház (technikai szám: 0286) részére ez alapján az állami több támogatást nyújt! A Kiskőrösért Keresztyén Közhasznú Egyesület adószáma pedig: 18363364-1-03

Új elöljárók a gyülekezetben

Idén november 8-án került sor a négyévente ismétlődő elöljáró-választásra, ahol eddigi elöljáróink egy részének mandátumát hosszabbíthattuk meg, illetve új vezetőink iránti felkérésünket erősíthettük meg - keresve Istenünk vezetését és akaratát a gyülekezet jövőjére nézve.
Hálásak vagyunk azokért, akik eddig kitartóan és odaadóan végezték elöljárói szolgálatukat: Hajas Gedeon, Megyeri Adrián, Nemes Nándor és Opauszki György testvérekért.
A gyülekezet imádságos szeretetébe ajánljuk a jelenlegi vezetőségünk tagjait:

Tartalom átvétel