Minden hír

Változás

Változás!
Gyülekezetünk alkalmai a kormány döntésének eleget téve* az alábbiakban módosulnak 2020 március 15-től kezdődően:
1. Arra kérünk mindenkit, hogy az alkalmakra csak a lelkipásztor testvér és az erre külön megszólított szolgáló és technikus testvérek jöjjenek el személyesen, amíg a korlátozást nem oldják fel.

2. Kérünk mindenkit, hogy lehetőleg online közvetítésen keresztül kövesse az istentiszteletet, vasárnap délelőtt 9:30 perctől!

Orgona avató koncert

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az Orgona avató koncertünkre, június 2-án 17 órakor a Baptista templomba!

Győri Gábor lelkipásztor beiktatása

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt erre az ünnepi alkalomra, augusztus 25-én szombaton 17 órára a Kiskőrösi Baptista Imaházba!

A Központi Énekkar koncertjének részletes programja

A Központi Énekkar koncertjének részletes programja Május 12. 17 óra

Agapé Vasárnap - esőben sem marad el!

Kedves Testvérek!

Az időjárás most épp esős, de ez semmi rosszat nem jelent, csak rugalmasan az "esőprogram" lép életbe: gyülekező 9-től testvéri beszélgetéssel az imaházban, maradunk is bent. 9:15-kor énekléssel kezdünk, ahol Filemon Zsolt a vendégünk.

Az ebéd-batyu ne maradjon otthon, mindenki hozza magával! A programokat úgy állítottuk össze, hogy kint is és bent is megtarthatjuk, így bátran készülhet mindenki az Agapé Vasárnapi közösségre.

- Szeretettel: a szervezők.

Első Facebook nap

Facebook nap 1

Igazi generációkon átívelő esemény volt május 9-én délután a gyülekezetünkben, hiszen megtartottuk az első Facebook Napot. Idősebb testvérek számára tartottunk egy kis továbbképzést az okoseszközeik (telefon, tablet) tudatosabb használatához, és ebben a gyülekezet fiataljai voltak segítségükre, így a tapasztalatcsere nem iskolás módon folyt, hanem interaktívan, hiszen aki elakadt, vagy kérdése volt, annak azonnal akadt segítője is.

Bízunk abban, hogy a bemelegítő eseményt hamarosan több is követ, ahol már felhasználhatjuk az első alkalom tapasztalatait a még gyümölcsözőbb együtt tanulásra.

Ifjúsági vezetőképző Kiskőrösön

MABIM Tanítványság

Nagy örömünkre szolgált hogy idén gyülekezetünk adhat helyszínt a Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió (MABIM) ifjúsági vezetőképző hétvégéjének május 12-14. között. A hétvége témája a tanítványság. Az oszág minden részéről várták a fiatalok vezetésében szolgálókat, vagy épp erre készülőket. Bacsó Benjámin, Nemeshegyi Dávid és Győri Kolos voltak a fő előadók.

Az alkalomról természetesen felvétel is készült, amik itt visszanézhetők:

Ünnepi alkalmaink Nagypéntek - Húsvét

Ünnepi alkalmaink

Nagypénteken csak délután tartunk összejövetelt 5 órától. Húsvét vasárnapján 9 órától közös imaáhitattal kezdünk (közben bibliakör), majd 10 órától istentisztelet, délután pedig 5 órakor kezdődik az ünnepi alkalom. Húsvét hétfőn csak délelőtt 10 órától van összejövetel.

Ökumenikus imahét 2017

2017 Imahét program

Az idei ökumenikus imahéten is az alkalmak hétköznap 18 órától kezdődnek. Az ökumenikus ifjúsági 15-én 19 órakor lesz a Baptista imaházban, a záró alkalom pedig 22-én 17 órakor a katolikus templomban. Ekkor a baptista imaházban nem lesz külön alkalom.

Ünnepi alkalmaink 2016 év végén

Ünnepi alkalmak 2016

Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Karácsonyi, Óévi és Újévi Ünnepi alkalmainkra. Karácsony első napja a gyermekek szívéhez van közel a csillagszóró gyújtásés ajándékvárás miatt, Újév délutánján pedig úrvacsorai alkalmat is tartunk.

Tartalom átvétel