Baptista Szimfonikusok a Sportarénában

2015 Szimfónikusok
Időpont: 
2015.12.13. vas., 18:00 - 20:00

Adventi dallamok, lelki készülődés, és nagyszerű közösségélmény vár mindenkit december 13-án, vasárnap 18 órakor a Papp László Sportarénában! Jelentkezés és további információ: http://www.baptist.hu/karacsony/

Szeretettel várnak minden érdeklődőt Budapestről és az egész országból, hogy a baptista gyülekezetekkel és a baptista fenntartású intézményekkel együtt készüljünk Jézus Krisztus születésének megünneplésére nagyszerű szimfonikus zenével, adventi üzenetekkel és az önzetlen ajándékozás őszinte örömével.

A közel kétórás program gerincét a Baptista Szimfonikusok és a Baptista Teológiai Akadémia kibővített kórusa adja, Dr. Almási Kornél Zsolt művészeti vezetésével. A csodálatos nagyzenekari darabok mellett olyan vendégművészek színesítik majd a hangversenyt mint Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere, Pintér Béla gospel énekes és más neves előadók.

Előadásukban a legszebb klasszikus karácsonyi szerzeményeket hallgathatjuk meg, velük együtt énekelhetjük ismert egyházi énekeinket is.

Az este természetesen a társadalmi szerepvállalásról is szól. Baptista vezetők adventi üzenetei mellett megható pillanatokat szerez nekünk Révész Szilvia, az országos Cipősdoboz Akció háziasszonya is. A rendezvény részeként ismert közéleti személyiségekkel átadja az idei év első cipősdoboz ajándékait, és beszámol arról a csodáról, amit az Akció jelent nehéz sorsú magyar gyerekeknek már tizenkét éve.

2015. december 13-án, vasárnap 18–20 óráig a Papp László Budapest Sportarénában. Kapunyitás 17 órakor.