Az idei tanév első kisifije.

Az idei tanév első kisifijén egy olyan játékot játszottunk aminek az volt lényege, hogy hogyan mondjuk el egy barátunknak azt, hogy mi honnan tudjuk, hogy létezik Isten. Négy csapatban oldottuk meg ezt a feladatot. A barátunktól kaptunk egy levelet és arra kellet válaszolnunk. A kapott levél:

Szia! Remekül telik a vakáció. Az első napszörnyű volt az időjárás, vihar tombolt és erős szél fújt. De most szépen süt a nap, és sok helyre ellátogathatunk. Bárcsak itt lehetnél velünk! Apropó, gondolkoztam azon, amit Istenről mondtál. Meglep, hogy hiszel Isten létezésében. Nem tudok hinni valakiben, akit nem látok. Nem hiszem, hogy Isten létezik. Találkozunk három hét múlva, amikor visszatérek.

1. csapat válasza: Szia! Örülök, hogy jól telik a vakáció. Azt írtad, hogy nem hiszel Isten létezésében. Én hiszem, hogy Isten létezik, mert érzem az ő jelenlétét. Gondolj csak bele miért van az, hogy ha te beteg vagy, meggyógyulsz. Ő az aki meggyógyít téged. Azért adott ő neked családot mert nagyon szeret téged. Addig is amíg haza érsz olvasgasd a Bibliát, ebben találsz válaszokat a kérdésedre. További szép nyaralást: Barátod

2. csapat válasza: Szia! Örülök, hogy jól telik a vakáció. Azt írtad, hogy nem hiszel Isten létezésében. Én hiszem, hogy Isten létezik, mert többször volt, hogy valamilyen problémám volt, és csak hinnem kellett és imádkozni és ő megsegített. A teremtés nem a véletlen műve, hanem Isten alkotta. Ezt a Biblia is bizonyítja. Sokszor tapasztaltam Isten segítségét. Remélem megváltozik a véleményed. Szeretettel: Barátod

3. csapat válasza: Szia! Örülök, hogy jól telik a vakáció. Azt írtad, hogy nem hiszel Isten létezésében. Én hiszem, hogy Isten létezik, mert vegyük azt a példát, hogy van egy óra aminek sok kis darabja van. Ez egy robbanástól nem állhat össze, hanem még kisebb darabokra törik. Föld mint tökéletes alkotás sem jöhetett létre egy robbanás által. Vagyis kellett Isten aki megteremti a Földet. Remélem hamarosan találkozunk.

4. csapat válasza: Szia! Örülök, hogy jól telik a vakáció. Azt írtad, hogy nem hiszel Isten létezésében. Én hiszem, hogy Isten létezik, mert létezik a Biblia. Én személyesen tapasztalom Isten létezését. Ha valamit kérek tőle, mindig meghallgat. Ha megérkezel majd beszélünk Istenről.